Archive for September 22nd, 2009

Fabrica de cacat

September 22, 2009 By: WeeGee Category: Media, Prostii, Sport

La palat se trage apa. O mică furtună se stîrneşte în instalaţie şi, împinsă de umărul lichid, ştirea se rostogoleşte cu zgomot prin reţea, începându-şi călătoria prin subteranele oraşului.

Mici învolburări se produc în locurile în care ţevile, petrecându-se una peste cealaltă, formează segmente în formă de “U”, acolo informaţia se opreşte, uşor nehotărâtă, dar jocul ferm al presiunilor o sileşte să-şi continue înaintarea. Instalaţia e o minune tehnologică, cu pompe, manometre şi tubulatură de ultimă generaţie, s-au investit mulţi bani pentru igienă în oraşul nostru, numai produsul e ieftin, atât de ieftin, încât generarea, transportul şi livrarea lui constituie mereu o poveste de succes. Sunt practic zero cheltuieli de producţie, contabilii pot depune mărturie că niciodată bilanţurile n-au fost atât de bune, că intrările nu s-au dovedit nicicând atât de viguroase în faţa ieşirilor, deşi, într-un anume sens, ieşirile ne interesează mai cu seamă.

Medici pricepuţi, dotaţi cu aparatură de înaltă precizie, întreţin starea productivă a sultanului, atenţi la fiecare semn ce anunţă geneza: o grimasă, un ghiorăit de maţe, un sunet creator. Până şi Şeherezada şi-a adaptat poveştile, din ce în ce mai multe au darul de a stimula şi împlini digestia. Nutriţioniştii se asigură că, indiferent ce ar mânca Marele Generator Uman, icre negre trase pe pâine sau cocoloaşe de brânză, el va livra subiectul la oră fixă, iar dacă nu, programul obişnuit se poate schimba oricând. E nevoie de sacrificiu în acestă meserie, toţi ştim că o constipaţie fulgerătoare ar arunca în şomaj jumătate dintre tehnicieni, deci suntem strâns legaţi de toanele şi pulsiunile stomacului omnipotent. Din când în când, unul dintre noi, nemaisuportând aerul închis, iese la suprafaţă şi-şi varsă nervii pe cei din jur, strigând că el ar fi vrut să se facă pictor sau astronom, dar că nevoile oraşului l-au împins spre un astfel de destin bine plătit, un altul organizează rezistenţa armată verificând presiunea la manometru, însă în general ne petrecem timpul aşteptând următorul clipocit hazliu sau fâsâit sulfuros de pe conductă.

Fabrica de îngrăşământ natural a devenit principalul angajator din zonă, această inimă pulsând în intestinele oraşului s-a dezvoltat uluitor, cocoţând palatul la o înălţime considerabilă, ceea ce e bine pentru eficienţa transportului, deja materia brută circulă cu viteza apei prin tunelul unei hidrocentrale. Ştirea zăboveşte doar în laboratorul de cercetare, unde mostrele sunt depuse pe lamelă, analiştii examinează cu un aer solemn textura, nuanţa, consistenţa, mesajele ascunse şi implicaţiile posibile, apoi fluxul informaţional trece în atelierul de modelaj, unde primeşte forme atrăgătoare, astfel apar pe tarabe gnomi puturoşi, pitici cu moţ şi căcăreze în formă de balerină pentru amatorii de suveniruri.

Masa de resturi dă viaţă unui întreg oraş, reţeaua de canalizare a devenit un complex sistem de perfuzii citadin, asigură acum şi necesarul de gaze, încălzirea populaţiei, împlinirea nevoii de nou. A înlocuit şi sistemul de irigaţii, vegetaţia prezintă un miros înţepător de talk-show, … dar trebuie să ne întrerupem timp de o oră, sunt semne că sultanul simte iar nevoia de exprimare, deci toată lumea la posturi!, să ne pregătim pentru o nouă ştire.

Eu am spus-o pe sleau. Adrian Georgescu o spune mai frumos intr-un articol de exceptie, peste media a ce scrie de obicei (medie care e foarte sus intrucat scrie foarte bine). Si reuseste toate astea fara a ii pronunta, scrie sau mentiona numele nici macar o data, desi toata lumea stie despre cine e vorba…

PS: Spuneti-mi cum vreti, dar am avut o banuiala despre ce e vorba doar cand am vazut titlul… insa articolul a fost mai bun decat ma asteptam.

Eurosport Watts Song

September 22, 2009 By: WeeGee Category: Fun, Muzica

Quite a funky and dancey song. Dar numele trupei face toti banii 😆

Oktoberfest 2009 in Pictures

September 22, 2009 By: WeeGee Category: Foto, Fun, Life

Oktoberfest-ul cu numarul 179 a inceput sambata si tine pana pe 4 octombrie. La ei, desigur.
Oktoberfest 01Oktoberfest 02Oktoberfest 03
Oktoberfest 04Oktoberfest 05Oktoberfest 06
Oktoberfest 07Oktoberfest 08Oktoberfest 09
Oktoberfest 10Oktoberfest 11Oktoberfest 12
Oktoberfest 13Oktoberfest 14Oktoberfest 15
Oktoberfest 16Oktoberfest 17Oktoberfest 18
Oktoberfest 19Oktoberfest 20Oktoberfest 21
Oktoberfest 22Oktoberfest 23Oktoberfest 24
Oktoberfest 25Oktoberfest 26Oktoberfest 27
Oktoberfest 28Oktoberfest 29Oktoberfest 30

Oktoberfest 31

De aici.

Mother…

September 22, 2009 By: WeeGee Category: Life, Love, Muzica, Personale

…I know you’re not gonna see this, but (and for all the moms out there)

LA MULTI ANI!!!

Versurile aici.