Archive for September 23rd, 2009

Melodia saptamanii (32)

September 23, 2009 By: WeeGee Category: Melodia Saptamanii, Muzica

Ca tot suntem la capitolul muzica, insa de data asta serioasa, here is a song I heard in a movie. The song was quite a big hit and it’s good and sweet, or at least I like to think so… Enjoy!

Wrong Hole

September 23, 2009 By: WeeGee Category: Comedie, Fun, Muzica, Virale

Am vazut-o la Piticu pe blog acum cateva zile, am ras, am trecut peste ea si azi am primit-o din nou de la Sigma. Merita postata pentru ca e mult prea funny :D. Enjoy!

They Are Here

September 23, 2009 By: WeeGee Category: Cars, Fun, Media, Top Gear

“Baietii” de la Top Gear au ajuns in Romanica, au filmat vreo 2 ore pe la Palatul Ma-sii, au impresionat pana la lacrimi niste cersetori, probabil, ca invers nu a tinut, au afisat o fata sictirita, poate pentru ca erau la munca nu la distractie (desi in cazul lor e cam greu sa le separi) si au filmat vreo 2 ore prin subsolul Casei Poporului. Antenistii au ajuns la orgasm ca Jeremy a ragait un salut catre ei, tot in sictir (sau poate era obosit?!), asa, ca de la BBC la Antena1, 2 si 3, ca de la realizator/prezentator de emisiune cu 350 de milioane de telespectatori la televiziune cu rating de scara de bloc, in comparatie. Sau ca de la un Aston Martin la o Dacie. Sau… sau… Urmeaza o zi (doua) de filmari pe Transfagarasan, un drum superb de altfel, daca nu prinzi ceata. Sper si cred totusi ca vor filma in partea Sibiului, nu de alta dar nu prea e nimic de vazut in partea Argesului, in afara de izvor si de Vidraru (care totusi e tariceanu’) si, mai ales, pentru ca masinile alea nu ajung de la Vidraru la Balea pe drumul ala decat dezintegrate in cel mai fericit caz. Daca o sa le placa, o sa avem, cred, o campanie mai buna decat cea a Elenei Plescoi, cand show-ul revine la toamna. Daca nu, o sa fim de caterinca maxima, asa cum stiu ei sa faca. Nu ca nu am fi oricum… Still, I am eager to see the 14th seazon.