Archive for October 1st, 2009

Rest & Relaxation

October 01, 2009 By: WeeGee Category: Muzica, Personale

Azi a fost o zi plina de draci. A inceput cu traficul ala de 8-9 dimineata cu care n-am mai avut de-a face de vreo cateva luni chiar. Nici la intoarcere nu a fost mai bine… daca as mai fi avut inca un km in plus pana acasa cred ca o luam razna. Despre asta insa si despre inca cateva chestii oarecum legate, pregatesc un post zilele astea. Acum insa nu am chef… o sa fie oricum un post din putul gandirii, asa cum scriu oarecum rar, si care o sa imi ia 700 de ore si multe pagini… So now I lay down in me bed and try to rest/sleep, chillin’ with a nice song…

Vaaai… ce-mi place!

October 01, 2009 By: WeeGee Category: Life, Politica, Prostii

S-a rupt cacatul coalitia… mare branza. E pe toate posturile teve si pe primele pagini din ziare. Vai, ce o sa fie acum? O sa fie la fel. Sau poate mai rau. Oricum, tara asta e unicat, for all the wrong reasons. Cred ca e singura tara in care stanga si dreapta s-au unit si au facut o coalitie de guvernare. Nu ca ideologia ar avea vreo treaba cu practica si realitatea in Romanica… Dar nu asta e ideea. Vroiam sa zic tot ceva legat de cacat politica. Ieri a fost nush ce sedinta la consiliu general al primariei (sau al capitalei sau al cui pizda ma-sii o fi), legata de niste planuri urbanistice care daca nu se aprobau pana la 30 septembrie erau pa si pu la toata lumea. Asa ca a iesit cu nervi, draci, injuraturi si, mai ales, cafteala!

Da! De cand astept prima cafteala fizica in cacatul politica rromaneasca! E un prim pas! Chiar daca a fost doar intre doi cacati politicieni si niste polititisti de tipul Tom Degetel, e totusi un inceput promitator. OK, mai avem mult si bine cred pana la nivelul celor din Taiwan, Korea, Bolivia sau alte tari, dar mai bine mai tarziu decat niciodata! In plus, cu jegul care se prelinge acum dupa destramarea coalitiei si cu alegerile ce bat in poarta, cred, sau mai bine zis vreau si sper ca nu o sa fie un caz izolat. Mai vreau (sa vad) bataie! Ce ziceti, cum ar fi un meci intre Baselu’ si Ge-oana? Udrea ar putea sa anunte runda urmatoare, in pauze, in stilul meciurilor de box, imbracata la costum. De baie. Cine ar castiga? Eu cred ca dom’ presedinte are o privire inselatoare, nu poti sa stii ce are de gand. Dar un meci Baselu’ versus Oprescu? Poate oare dom’ doctor sa il loveasca una asa, subit, la operatie? Ca doar se pricepe… Pe Vadim au zis ca nu il baga in ring ca asta nu stie regulile si o sa inceapa sa isi muste adversarii, la propriu. Iar pe Jiji nu il baga nimeni in seama pentru ca, in mintea lui, el e deja Imaparatul Galaxiei SI mana dreapta a lui Dumnezeu!

Da, asa parca incepe sa-mi placa cacatul politica…