Archive for January, 2010

Glee Commercial

January 30, 2010 By: WeeGee Category: Fun

Desi se zice pe la ei ca e un canal pro-dreapta/republican/conservator si, oarecum implicit, anti-stanga/democrat/liberal (nu stiu ca nu urmaresc si nici nu ma intereseaza kkturile lor, abia fac fata kkturilor din Romanica), macar au un serial de milioane (House M.D.). Iar acum au si o reclama simpatica…

Formula1 Quickies (5)

January 29, 2010 By: WeeGee Category: Cars, Media, Sport

– Ferrari a lansat (aici si aici) monopostul pentru 2010, denumit F10…

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

…si nu prea… din cauza vremii nefavorabile, lansarea, cu… alergatura pe pista si toate cele, a fost amanata pana luni. Mai multe detalii aici, aici si aici; de asemenea exista temeri ca masina e cam slaba.

– McLaren a lansat (yep, them too) monopostul pentru 2010, denumit MP4-25; masina vine cu un “capac” al compartimentului motor modificat substantial, ce se prelungeste orizontal pana la eleronul din spate; mai multe detalii aici si aici.

Melodia saptamanii (50)

January 27, 2010 By: WeeGee Category: Melodia Saptamanii, Muzica

Not as we… just as me… Enjoy!

Those Extra Pounds Will Get You Killed!

January 27, 2010 By: WeeGee Category: Ciudatenii, Life, Media, Prostii

Eventually… If you are reeeally fat and you sit on someone small/thin, that person can die!

Life Is Hard

January 26, 2010 By: WeeGee Category: Fun, Joace

…and then you die.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Un spammer suparat…

January 26, 2010 By: WeeGee Category: Ciudatenii, Life, Prostii

Suparat rau… dar rau de tot! De fapt unii nu au ce face si incearca… reverse psychology sau ceva de genul asta ca sa le-o intoarca altora, chiar daca in prostia lor mai si spameaza. Fie asta, fie sunt sonati rau de tot, caci nici nu stiu cine e individu’. Datorita continutului… fara menajamente, nu o sa postez poza direct pe pagina, dar o gasiti aici.

PS: ain’t calling someone a faggot and then threatening him to fuck him and his family in the ass… a bit (more) idiotic and redundant?…

Merc GP Launches Car

January 26, 2010 By: WeeGee Category: Cars, Media

…sau doar si-au dezvaluit culorile pentru monopostul din 2010 – MGP W01 – intr-un eveniment tinut la muzeul Mercedes din Stuttgart. Declaratii si mai multe detalii gasiti aici.

Mercedes GP

LMA

January 24, 2010 By: WeeGee Category: Istorie, Personale

La multi ani mie care este, si la fel pentru acest blog al meu, care acum 2 zile a facut un anisor de cand iegzista (na… ca am uitat sa il aniversez cum se cuvine), chiar daca primele circa 5 luni au fost pe wordpress.com. Si la multi ani si tarisoarei nostre scumpe si dragi, de ziua unirii… una din ele, ca noi ne-am unit de mai multe ori (si tot dezbinati am ramas).

The Scale of the Universe

January 24, 2010 By: WeeGee Category: Fun, Personale, Science, Tech

Am gasit un flash interactiv – “The Scale of the Universe” – si l-am pus pe o pagina din menu bar (deasupra), in locul lui “F1 Minute”… ca tot e pauza de F1 inca aproape 2 luni, iar stirile mai importante le pun in articole. Worth exploring… enjoy!

Criogenia salveaza Romania

January 24, 2010 By: WeeGee Category: Fun, Prostii

Imi place si folosesc add-on-ul de Firefox de la AccuWeather.com – “Forecastfox”. Mi se pare accu…rate… dar uneori o mai dau si ei cu bata in balta (inghetata). Chiar daca e o mica eroare de tipar or so, dimensiunea ei e cam mare…

Cold