Archive for June 5th, 2010

A Doctor for Il Dottore

June 05, 2010 By: WeeGee Category: Media, Moto, Sport

“Valentino Rossi has suffered a displaced and exposed fracture of his right tibia after crashing in practice for the Italian Grand Prix in Mugello this morning. The reigning world champion crashed his Fiat Yamaha M1 at turn 13, the fast chicane at the top of the hill, and was taken immediately to the circuit Medical Centre for x-rays. Further information will be made public as soon as a more detailed examination has been completed.”

“It’s a more serious fracture than we expected. It’s a compound fracture which involves both the tibia and the fibula. I hope there are no complications. It will be at least two or three months for him to recover. It’s not the usual break of the bone, it’s very serious.”

Rossi Crash

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Poor Vale… this is very sad news 🙁 … I hope he gets well soon. Now I can’t see anyone able to challenge Lorenzo for the championship… More stuff here and here.

What we’ve got here is…

June 05, 2010 By: WeeGee Category: Cars, Fun, Sport

failure to communicate… cri-mi-nal!!! 😆 … am ras cu lacrimi 😆

via Blogtronic.

Cand esti proasta de te da vantul pe jos…

June 05, 2010 By: WeeGee Category: Cars, Femei, Fun, Prostii

Dar macar arata bine… 😆

via Blogtronic.

Lexus Commercial

June 05, 2010 By: WeeGee Category: Cars

The LFA’s pitch exhaust note can break glass… apparently. Deh… reclamele astea…

Deliciul curselor americane

June 05, 2010 By: WeeGee Category: Cars, Sport

Accidente care mai de care la Indy 500 de anul acesta (just a few days ago).

Structurle de stat si agenturili straine… care (i)este

June 05, 2010 By: WeeGee Category: Fun

Prima parte a titlului este o mostra de limba romana care-i apartine presedintelui iubit, asta de acum, iubit cu mult sex oral si carne in frigider din partea stimabililor cetateni traitori ai Romanicii lui 2010, care (presedinte) are dificultati in a folosi in limba vorbita cate un “i” pe ici, pe colo, prin partile esentiale. A doua parte e un exemplu de comoara, limba noastra-i o, tot a unui presedinte iubit, dar de acum 20-40 de ani, iubit pana la o extrem de severa intoxicatie cu metale grele, in cazul de fata cu plumb, si el la randul lui cu probleme la litera “i” (de la tovarasi si pretini) dar… de alta natura. A 3-a parte e o mostra de limba rromana a unui… poate la fel de iubit prrimarr de sectorr. Rrroooaaarrr.

Cazul de mai jos insa este o mostra de limba romana a unui simplu (in comparatie cu cei mai sus numiti) asistent universitar, si el cu deficiente de “i”. Facand o paranteza, este totusi un pas spre o normalizare deoarece, pana cam acum un an, toate calculele si valorile alea din tabel erau facute si afisate cu vreo 5 zecimale, fara nici o exagerare. Anyway, as fi acceptat ca e o gresala de tipar sau ceva la repezeala daca nu era prezenta la fel in alte 7 tabele similare. Deh, copy-paste merge pentru orice la fel de bine, atat pentru lucruri corecte ca si pentru greseli. Las’ ca la Poli se admite cate o duda din asta… calculele si rationamentul sa fie bune ca in rest nu mai conteaza, nu? In plus, e vorba de universitatea condusa de cea care este garantata de primarul, pardon, prrimarrul mentionat mai sus. Trebuie doar sa stii limba cat sa te faci inteles, nu mai mult. Precum cei care zic “Hello, I eating. How do you?”.

Laborator

Tags: , , ,