Archive for October, 2010

Chase Goodbye…

October 30, 2010 By: WeeGee Category: Muzica

WRC

October 30, 2010 By: WeeGee Category: Cars, Fun, Joace, Sport

Cam cu vreo luna in urma, cand numai bine ce Loeb castiga al 7-lea titlu (consecutiv) in WRC chiar la el acasa – Raliul Frantei / Alsaciei – se la lansa si jocul oficial.

Despre WRC – the real deal – nu mai sunt prea multe de spus… e mai rau ca in Formula 1 acum ~10 ani, adica un singur om (+ al sau copilot) face legea. Doar ca, spre deosebire de Schumacher care are toate sansele sa se opreasca la 7 titluri, Loeb zice ca se va retrage la finalul lui 2011. Deci la anul… sa tot vina titlul cu nr. 8… asta daca nu revine asupra deciziei si mai sta si in 2012… 2013… etc. Si totusi… chiar daca dominatia lui Loeb cu Citroen e categorica – anul acesta nici macar nu a avut rival serios, Hirvonen, cel care pleca cu sanse sa il detroneze fiind undeva pe la locul 4-5 in clasamentul general – si chiar daca mai sunt doar 2 constructori si doar vreo 10 piloti care fac un sezon complet (si vreo 14 cu totul), ramane o competitie placuta, aparte si captivanta… if u like motor sports, that is. Cum seFIA este acum a lui Jean Todt, WRC-ul se va schimba semnificativ de la anul (si in anii ce urmeaza). Astfel WRC goes downsize – motoarele vor cobora de la 2L la 1.6L, tot turbo, si vor avea undeva pe la 280 CP, iar masinile vor avea mai multe in comun cu cele din clasa S2000, redenumita S-WRC din acest an, in urma separarii de masinile (clasa) N4 – production cars – astazi P-WRC. In urma acestor modificari majore de regulament, dar si din ratiuni de marketing (I suppose), vom avea multe noutati printre masini. Astfel Ford vor veni cu Fiesta WRC pe care constructorul o pregateste de ceva vreme si in dezvoltarea careia a influentat si ajutat si modelul S2000 din S-WRC de anul acesta (lucru ce explica pe de o parte scaderea destul de mare in performanta a Focus-ului… sau mai degraba stagnarea dezvoltarii lui), Citroen nu sta degeaba si inlocuieste C4 cu DS3 WRC and last but not least, revine in WRC o clasica a raliurilor – MINI – in varianta Countryman. Acesta din urma va fi dezvoltat de tatucii de la Prodrive si nu va face un sezon complet in 2011, ci doar din 2012 onwards. La capitolul piloti nu stiu prea multe… tot ce imi vine acum este trecerea lui Ogier la echipa mare Citroen (Total), asta dupa ce a realizat intr-un an cat nu a reusit Sordo in… multi. Se pare ca Sebastien Jr. va prelua stafeta de la Senior si, incet-incet, ii calca pe urme… dar mai e mult pana departe. Asadar, desi inca mai avem Wales Rally GB in acest sezon, 2011 se anunta cel putin iteresant si e binevenit cat mai repede.

Despre jocul WRC nu sunt prea multe de zis… de fapt asa am zis si in paragraful anterior… So, to make it brief, jocul are unele minusuri – grafica la nivel de 2007 (but it’s not that bad… si macar asa imi merge la maxim), sunet cam basit – dar si plusuri – simulare decenta si placuta cu control frumos (chiar daca ramane un arcade in mare masura), masini si (portiuni din) trasee oficiale din acest sezon si, overall, lots of good fun. All this for just 3-4 GB, small change in today’s HDD space requirements. Pentru clatirea ochilor am alergat o speciala din Raliul Cataluniei cu C4-le lu’ taica Loeb, intr-un single player/time trial, separat de career mode. Here it is, same stage, 3 different cameras. Watch and enjoy!

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

PS: speeds are in mph 😀 😛

IKEA Wembley Cats

October 28, 2010 By: WeeGee Category: Cats, Fun

Tags: , , ,

South Park Season 14 Episode 11 – “Coon 2: Hindsight”

October 28, 2010 By: WeeGee Category: Comedie, Film, Fun

Today’s (or yesterday’s) episode is here.

South Park

PS: postarile legate de episoadele show-ului sunt in scopul colectionarii sau… lucrului pe fisier video (cine o avea chef de asa ceva…). Ele se pot (doar) vedea foarte bine si fara descarcat pe site-ul lor.

Melodia saptamanii (89)

October 27, 2010 By: WeeGee Category: Melodia Saptamanii, Muzica

So, understand… don’t waste your time always searching for those wasted years

There’s Fun in Everything…

October 24, 2010 By: WeeGee Category: Fun, Life

…even in dying…

LoL

Tags: , ,

South Park Season 14 Episode 10 – “Insheeption”

October 21, 2010 By: WeeGee Category: Comedie, Film, Fun

Don’t miss this episode… click on pic.

South Park

Melodia saptamanii (88)

October 20, 2010 By: WeeGee Category: Melodia Saptamanii, Muzica

Here’s a pretty little nice song. Enjoy!

No Good… But It’s Sooo Good!

October 19, 2010 By: WeeGee Category: Muzica

Awesome!…

House MD Season 7 Episode 5 – “Unplanned Parenthood”

October 19, 2010 By: WeeGee Category: Film

Episodul 5 e aici (ze poza).

House