Patimile lui Cristi

Tue, 08 October 2013, 01:06 By: WeeGee Category: Cars, Life, Personale

“Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată”

Exista zile cand toate merg struna. Asa cum ti-ai dori, poate chiar cum ar trebui, desi nu te astepti. Nici nu ai fi indraznit, deoarece astfel de zile par imposibil sa se intample. Zile in care “planetele se aliniaza” si universul nu mai conspira importiva ta ci, culmea, parca se extinde special pentru tine.

Exista zile in care roadele muncii in sfarsit se vad. Rabdarea de a strange timp de 2-3 ani, de a rezista tentatiei de a-ti face upgrade la calc sau de a-ti lua “cel mai telefon” dăstept, nu stiu ce haine sau nu stiu ce incaltari, a meritat. Zile in care indurarea frigului sau a caniculei in statia de autobuz 2x sau 3x timpul teoretic de asteptare nu mai conteaza, si nu pentru ca te-ai obisnuit cu el.

Exista zile in care ajungi acasa si incepi sa plangi de bucurie in hohote pentru ca dupa boala, moarte, suturi in cur, umilinte, si alte nasoale ai reusit totusi sa-ti realizezi un vis. Aproape un vis din copilarie la o varsta de adult, lucru mai rar.

Exista zile in care esti extrem de bucuros. Poate chiar fericit, nu pentru Material in sine, pentru ca nu te-a facut niciodata cu adevarat fericit, dar cu siguranta esti foarte multumit. Zile in care esti mandru de tine. Pentru ce ai realizat, nu pentru ca mama te-a nascut intre un munte si o apa anume.

Si mai exista zile in care ai si noroc pe deasupra…

Astazi a fost o asemenea zi…

Maine poate e iar o zi de cacat. Dar pentru destul timp de acum inainte nu va conta…

2 Comments to “Patimile lui Cristi”


  1. Sa ai parte de cat mai multe zile cu noroc (si cat mai putine de “cacat”), mersi pentru postare, mi-ai adus aminte de soundtrack-ul filmului si de film ocazie cu care l-am si revazut!

    Numai bine!

    1
  2. Oho, lume “noua” :). Mersi de urare. Tu ce mai faci, ce mai zici?

    2