About

Just a broken wanderer in the everyday carnival of rust…

12 Comments to “About”


 1. How old are you ?

  1
 2. Anonimus says:

  Not very…

  2
 3. Shmennen says:

  Hello Weegee !!!

  Great Blog !!
  O multime de lucruri interesante si imi place stilul, este unul aparte care starneste curiozitate 😉

  3
 4. duuude, what happened to the blog? it’s huge now…
  ai reglat sa fie rezolutia dinamica? sa nu ramana mult spatiu pe langa coloane

  4
 5. What the heck you’re on about? Eu il vad la fel… si cu FF si cu IE8… tot layout-ul are width de 950 px… as ever… so… dunno. Am trecut pe WP 2.9 dar asta nu ar trebui sa schimbe cu nimic aspectul/tema… Poate e de la tine…

  5
 6. Love the new colors. Congrats!

  6
 7. 10x dudu… si mie imi plac/place tema cu totul, ca doar de asta am schimbat-o sa arate asa (pe sistemul “ce-mi plac glumele mele”)… Dupa cum vezi… it raised mixed feelings… which is good 🙂

  7
 8. luckyrock says:

  scrisul este infiorator de mic. stiu, exista Ctrl+, dar daca dau, blogul tau se lateste si dispare stanga-dreapta. ceea ce iar e enervant.

  pe mine chestia asta ma alunga. daca gasesc un blog interesant, da, il citesc chiar daca are scrisul mic, dar cu mai putin elan si cu multe sanse de renuntare.

  e doar o opinie. in acest moment in care stau inca in cumpana: sa citesc acest blog sau nu.

  8
  • Sigur nu e ceva de la tine?… nu am mai auzit “plangeri” legate de font size. Sau poate e o chestiune de perceptie. Uite, asa vad eu treaba la mine (o poza nu minte, adica nu mai depinde de vreo setare de browser & stuff) -> sample.

   Pana la urma cred ca (,) continutul e mult mai important decat aspectul, insa daca te astepti sa gasesti la mine postari in genul celor de pe blogul lui Xel(omon), te anunt ca ve fi dezamagita. E decizia ta daca mai vrei sa (re)vi, eu te astept oricum 🙂 , insa scopul principal al acestui blog nu a fost niciodata un “rating” mare sau nevoia de am impartasi idei catre cat mai multi, ci sa invat niste lucruri (de baza) legate de web development/design, caz in care si-a indeplinit scopul deja, atat cat se poate cu un bolg pe platforma wordpress. A nu se intelege ca nu imi pasa de cei care vin aici (si comenteaza), dar nu mi-am facut, dupa cum am zis, un scop din… a atrage “clienti”.

   See you around! 🙂 (here or on Leverinasgaard or who knows where else).

   9
 9. luckyrock says:

  pai nici Xelomon nu scrie tocmai pe gustul meu.:))

  scrisul asta e ingrozitor de mic. nu stiu care e cauza, dar ma calca pe nervi. grrr…

  e important continutul, dar stii, si o pereche de pantofi, oricat de mult imi place, daca-s incomozi, ii tin in dulap in cutie.:))

  si la mine am avut “plangeri” ca scrisul alb pe fundal negru oboseste, am raspuns ca e ceva caracteristic mie si ca, asta e, nu se schimba.:)) dar am zis sa incerc si eu la tine marea cu degetul.:P

  10
 10. Acum ca am vazut cum e layout-ul tau, pot sa inteleg de ce ti se pare mic scrisul la mine :). E pe de o parte… perspectiva, si anume ca mie chiar nu mi se pare mic, si pe de alta e deformatia profesionala – am nevoie sa vad cat mai multe informatii (in special valabil pt codul sursa) pe un singur ecran… cand dai scroll in sus si jos la greu, ajungi sa iti mai rupi firul gandirii si poti sa pierzi workflow-ul… iar pana o “unesti” la loc in cap, poate sa devina frustrant… O sa incerc sa vad cum ar arata un pic mai mare, dar nu promit nimic :P.

  PS: Go to sleep! :P. Sper ca nu te superi daca nu raspund la fiecare comment al tau la 5 dimineata :). La amiaza voi fi pe baricade, in clasa muncitoare…

  11
 11. luckyrock says:

  nu pot, sunt pasare de noapte.
  nu-i nimic, raspunzi maine. sau, ma rog, diseara.
  am decis sa revin pe blogul tau.:D

  12